Recente

Oferta

Suntem un partener pe care va puteti baza, cu personal calificat si cu experienta.

Despre noi

In ultimii ani, dezvoltarea polilor industriali si a serviciilor au facut ca nevoia de mobilitate a populatiei sa creasca continuu. Operatorii economici solicita tot mai mult servicii externalizate in acest sens, atat pentru logistica/ transport de marfa, cat si pentru forta de munca. Raspunzand acestor cerinte, Craciun Trade este firma de transporturi care s-a dezvoltat si si-a diversificat serviciile, tinand pasul cu solicitarile pietei.

Firma s-a infiintat in anul 2005 si de atunci, flota de microbuze si autocare este in continua crestere. Am crescut in acesti ani si am castigat tot mai multi clienti datorita serviciilor de calitate, seriozitatii cu care am tratat fiecare contract de transport si - nu in ultimul rand - calitatii flotei, care este mentinuta intr-o stare tehnica fara repros si este permanent reinnoita.

Am pornit de la doua microbuze si am castigat tot mai multe contracte de transport de-a lungul timpului, astfel ca acum flota noastra poate raspunde exigentelor celor mai pretentiosi clienti, atat ca diversitate si confort, cat si ca siguranta.

Oferim spre inchiriere, pe termen scurt sau lung, microbuze cu capacitatea de 8+1 locuri, pentru transport intern sau international.

Avem in portofoliu firme romanesti si multinationale, carora le asiguram de mai multi ani, transportul angajatilor de la si la locul de munca.

In ceea ce priveste transportul de marfa, diversitate parcului auto si experienta soferilor nostri ne recomanda ca un partener serios pentru transporturi catre orice destinatie din Europa.

Operam si curse turistice, asigurand capacitati de transport de la 5 pana la 66 de locuri, in functie de solicitarile beneficiarului. Flexibilitatea asigurarii mijloacelor de transport face ca preturile practicate sa fie accesibile pentru toate categoriile de grupuri.

Date de contact

Telefon:  0744.482.973
Email: office@craciuntrade.ro
Website: www.craciuntrade.ro

Turnu Rosu-jud. Sibiu,
Vezi locatia

Sediu Sibiu
Vezi locatia

Sediu Codlea-Brasov
Vezi locatia

Socializare:

Urmariti-ne si pe pagina de facebook.